Schoolrestaurant

Als school hebben we een belangrijke opdracht om jonge mensen alle kansen te geven en ze optimaal te laten ontwikkelen op diverse vlakken. Vanuit deze filosofie vinden wij dat het bijbrengen van een gezonde en evenwichtige eetattitude eveneens daartoe doet.

Sinds 2016 werkt onze school samen met Scolarest. Scolarest zorgt dagelijks, behalve op woensdag, voor een gevarieerd aanbod van broodjes, snacks, warme maaltijden, fruit, dessert, dranken, … Leerlingen en personeelsleden kunnen zich hieraan te goed doen zonder vooraf in te schrijven.

De afrekening gebeurt aan de kassa in het restaurant. Iedereen krijgt een unieke en strikt persoonlijke restaurantkaart waarmee hun naam gescand wordt. De restaurantkaart werkt zoals een protonkaart. Ouders kunnen geld overschrijven op de kaart maar leerlingen kunnen ook hun kaart opladen met cash geld of met bancontact op het (leerlingen)secretariaat.

Het systeem is volledig transparant. Ouders kunnen het verbruik en het saldo van de kaart perfect opvolgen via de online toepassing click4food

Prijzen

10-uurtje 1,20 euro
Soep 1,20 euro
Broodjes 3,30 euro
Dagschotel 4,55 euro
Snack 3,85 euro
Koude schotel 3,85 euro
Dessert 1,10 euro
Dranken 1,20 euro
Pastabeker 4,50 euro
Chocomelk 0,60 euro
Candy 1,15 euro
Worstenbroodje 2,75 euro
Fruit 0,80 euro