Internaat Sint-Jozef-Klein-Seminarie in Sint-Niklaas

Onze school heeft geen eigen internaat. Er is echter wel een internaat dat openstaat voor alle leerlingen van alle vrije scholen in Sint-Niklaas. Het internaat is gevestigd in de gebouwen van het Sint-Jozef-Klein-Seminarie (College) in de Collegestraat van Sint-Niklaas.

Het internaat Sint-Jozef-Klein-Seminarie in Sint-Niklaas biedt opvang en begeleiding aan 72 jongens en meisjes vanaf 10 jaar. Leerlingen van de scholengemeenschap WIJS zijn er welkom. Het is het enige internaat in de stad Sint-Niklaas en in het Waasland.

De leerlingen beschikken er over ruime en comfortabele kamers en krijgen er studie- en pastorale begeleiding. Internen zorgen zelf voor een matras (190 x 90 cm) (eventueel te huur), hoofdkussen, dekens, lakens en toiletgerei. Na het ontbijt op het internaat nemen de leerlingen de schoolbus op de markt die hen naar school brengt.

Aanmelden voor een plaats op internaat kan via mail naar internaat@sjks.be of door telefonisch contact op te nemen op het nummer 03 780 71 60. Inschrijven gebeurt enkel indien er een plaats vrij is en na rondleiding en/of intakegesprek.

Voor meer info kan u terecht op volgende website: https://internaat.sjks.be/